Mom in balance

Zwanger workout

Wat kun je doen bij Mom in balance?

Sporten tijdens je zwangerschap? Jazeker! Niet alleen is dit super gezond voor jou, maar ook voor je kindje(s) in je buik. De Zwanger workout is een gespecialiseerd sportprogramma voor moms (to be) en houdt je fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap.

Onze outdoor sportprogramma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten. Wij bieden een op maat gemaakte training voor jou en jouw zwangere lichaam. Onze trainers zijn intern opgeleid, deskundig en zorgen dat jij altijd op verantwoorde wijze sport.

Dankzij onze Zwanger workouts:
• Voel jij je fysiek en mentaal sterk en voorkom je klachten
• Bereid je het lichaam voor op de bevalling en een voorspoedig herstel
• Heb jij een ontspannen moment voor jezelf in de frisse buitenlucht
• Ontmoet je andere zwangeren bij jou in de buurt

Voor iedere fase in de zwangerschap
Vanaf het begin van je zwangerschap kan je van start gaan met de Zwanger workout, ongeacht je sportniveau. Stroom je liever later in, kan dit natuurlijk ook. De workout is geschikt om mee te trainen tot jouw uitgerekende datum. Tijdens de training is er altijd ruimte voor jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Ook na je bevalling helpen we je om Back in Shape te komen zodat je volop kunt genieten van het moederschap.

Back in Shape
Yes, even tijd voor jezelf! De Back in Shape workout is een opbouwend sportprogramma voor een verantwoord eerste herstel na je bevalling. Vanaf 6 weken postpartum kan je rustig weer starten met sporten. Kom samen met andere moeders bij jou uit de buurt weer back in shape met onze workouts in de frisse buitenlucht. Wij zorgen ervoor dat jij je weer sterk en energiek gaat voelen!

Mpower
Mpower is een intensieve training die uitdaging, competitie én fun combineert. Met professionele trainers werk je, samen met andere inspirerende vrouwen, aan het opbouwen van fysieke en mentale (veer-)kracht. Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset: precies wat je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren.

We challenge you!
Deze total body workout is een mix van kracht, cardio en high intensity oefeningen, die je veelal in teamverband uitvoert om jezelf en elkaar te blijven motiveren. Met onze challenges dagen we je uit om nét dat stapje extra te zetten. Are you ready?

Meer info over onze workouts kan je vinden op www.mominbalance.nl

Planning evenement

Van 10.00 tot 11.00 uur Zwanger en Back in shape workout
Van 11.00 tot 12.00 mpower workout.

Contactpersoon

Teddy Smit-Haen

Social media sportaanbieder

Bekijk het evenement op Facebook!